Για να διαφημίσετε την επιχείρηση σας στο winetuned επικοινωνήστε μαζί μας στο info@winetuned.com

Στείλτε μας ενημερώσεις και δελτία τύπου για νέα προϊόντα και εκδηλώσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία, ‘οινική’ συμβουλή επαγγελματική ή όχι.

Οι winetuned μπορούν να σας βοηθήσουν παρέχοντας τις υπηρεσίες τους σε θέματα κρασιών και αποσταγμάτων 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υπηρεσίες marketing

Οι winetuned συνεργάζονται με εξειδικευμένους συνεργάτες παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες marketing για οινοποιεία και οποιαδήποτε άλλο είδος επιχείρησης με αντικείμενο το κρασί και τα αποστάγματα:

  • Social Media marketing
  • Email campaigns
  • Νewsletters
  • Δελτία Τύπου και press kits
  • Σχεδιασμός και δημιουργία ιστοσελίδας
  • Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας και ετικετών

Υποστήριξη σε εκθέσεις εξωτερικού

Οι winetuned μπορούν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, εκπροσωπώντας το οινοποιείο σας με σκοπό την προώθηση των κρασιών σας. Να ετοιμάσουν το κατάλληλο προφίλ του οινοποιείου σας και των κρασιών σας, το ιδανικό προωθητικό υλικό και να μυήσουν τους διεθνείς wine experts στο Ελληνικό κρασί.

Διοργάνωση εκδηλώσεων

Οι winetuned αναλαμβάνουν την διοργάνωση και την επικοινωνία οποιασδήποτε εκδήλωσης/έκθεσης με θέμα το κρασί και τα αποστάγματα.  Οι winetuned διοργανώνουν με μεγάλη επιτυχία το Peloponnese Wine Festival σε Αθήνα και Κύπρο από το 2017.

Παρουσιάσεις κρασιών και εξειδικευμένων γευσιγνωσιών

Οι winetuned μπορούν να διοργανώσουν την παρουσίαση των νέων σας προϊόντων αλλά και μια συνολική παρουσίαση του οινοποιείου σας. Οι υπηρεσίες μπορούν να περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την εύρεση των κατάλληλων χώρων, την επιλογή των προσκεκλημένων και την αποστολή των προσκλήσεων, το στήσιμο και την δημιουργία του υλικού της παρουσίασης αλλά και την παρουσίαση.

Συγγραφή κειμένων, τεχνικών φύλλων και περιγραφών

Το κατάλληλο υλικό που θα συνοδεύει το κάθε κρασί αλλά και γενικότερα το προφίλ του οινοποιείου σας ή της επιχείρησης σας, και η πληροφορία που θα παρέχει, έχει μεγάλη σημασία για την προώθηση και την αναγνωρισιμότητα του. Οι winetuned συντάσσουν και διαμορφώνουν τις περιγραφές των κρασιών, το προφίλ σας και τις παρουσιάσεις ανάλογα με την περίσταση και την χρήση τους, σε Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά και με εξειδικευμένους συνεργάτες σε πολλές ακόμα γλώσσες.

Στήσιμο λίστας κρασιών σε winebar και εστιατόρια

Γνωρίζοντας και δοκιμάζοντας κάθε χρόνο την συντριπτική πλειοψηφία των Ελληνικών κρασιών αλλά και των κρασιών που εισάγονται από τον διεθνή αμπελώνα, μπορούμε να φτιάξουμε την ιδανική λίστα κρασιών και αποσταγμάτων για την επιχείρηση σας. Λίστες που θα προσαρμοστούν στο μενού, στο προφίλ των πελατών αλλά και στο είδος της επιχείρηση σας. Η συνεργασία μπορεί να επεκταθεί:

  • Στην εκπαίδευση των συνεργατών σας πάνω στα επιλεγμένα προϊόντα με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων και την ικανοποίηση του πελάτη.
  • Στον σχεδιασμό της λίστας γραφιστικά
  • Στην κοστολόγηση των κρασιών
  • Στην αναπροσαρμογή ή αλλαγή της λίστας σε καθορισμένα χρονικά διαστήματα

Εκπαίδευση προσωπικού, εστιατορίων, winebar, ξενοδοχείων και κρουαζιέρας

Δεν αρκεί να έχουμε την πιο ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη λίστα στην πόλη, πρέπει να ξέρουμε πως θα την χρησιμοποιήσουμε ώστε να αυξήσουμε τις ‘πωλήσεις’. Εκπαιδεύουμε τους συνεργάτες στο σωστό service του κρασιού, στον συνδυασμό των κρασιών με τα πιάτα του μενού σας αλλά και για τις βασικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουν για τα κρασιά και τα αποστάγματα που προσφέρετε.

Προσωπικές Συμβουλές (Personal Wine Consulting) & Private dining

Θέλετε να οργανώσετε την προσωπική σας κάβα? Θέλετε συμβουλές για κρασιά με καλή σχέση τιμής ποιότητας, για κρασιά που έχουν την δυνατότητα να παλαιώνουν, για κρασιά που θα αποκτήσουν υπεραξία? Για το πως θα συντηρήσετε τα κρασιά, πότε είναι κατάλληλη περίοδος για να τα απολαύσετε και με τι να τα συνοδεύσετε?

Οργανώνετε γεύματα για φίλους ή συνεργάτες και θέλετε βοήθεια στην επιλογή των κρασιών και των ιδανικών συνδυασμών κρασιού και φαγητού? Μήπως θέλετε και έναν οινοχόο, να αναλάβει το σερβίρισμα των κρασιών?

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!