Φθινοπωρινό wineparty από τον Gigifioggos και το Κτήμα Παλυβού 

Gigi χώρος, Gigi κρασιά και Gigi μουσική σε ένα party που θα μας μείνει αξέχαστο

Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 21:00 ο Gigifioggoswinebar μας προσκαλεί στο Περιστέρι για ένα φρέσκο, διασκεδαστικό και παρεΐστικο οινικό party με το εξαιρετικό κτήμα Παλυβού.

Εγκαινιάζονται τα φετινά WineParty’s με μια πολύ δυνατή συνεργασία. Το αγαπημένο κτήμα από την Νεμέα, η Ευαγγελία και η Βασιλική Παλυβού, θα έρθουν με την καλή τους διάθεση και τα ξεχωριστά κρασιά τους για να περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά.

Ο head sommelier Βασίλης Παπαδόπουλος έχει συνεργαστεί με το κτήμα για την ιδανική παρουσίαση των κρασιών και η dream ομάδα του Gigifioggos υπογράφει την μουσική και τις γευστικές απολαύσεις.

Θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε  τις φινετσάτες  λευκές Πέτρινες πλαγιές, το ροζέ αρωματικό La Vie en Rose και το κλασικό και πληθωρικό Νεμέα Ερυθρό. Εσείς διαλέγετε όποιο θέλετε σε ποτήρι ή φιάλη και ο  Gigifioggos θα μας προσφέρουμε το δεύτερο ποτήρι ή φιάλη αντίστοιχα.

Και δεν τελειώνουμε εδώ! Ετοιμαστείτε για μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, με αποκορύφωμα την αποκάλυψη και την δοκιμή- για πρώτη φορά- μιας νέας ετικέτας κρασιού.

Ευκαιρία να τσουγκρίσουμε τα ποτήρια μας με κρασί, να σιγοτραγουδήσουμε και να περάσουμε πολύ καλά!

Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε:

Gigifioggos, Κώστα Βάρναλη 16, Περιστέρι