Καλοκαιρινό Πάρτυ στη Στροφιλιά

Το Σάββατο 29 Ιουνίου, από τις 7 μ.μ. είμαστε όλοι προσκεκλημένοι στο οινοποιείο της Στροφιλιάς, στην Ανάβυσσο για το καθιερωμένο καλοκαιρινό πάρτυ!

Σε μία βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, θα απολαύσουμε κρασιά από την Αττική και την Πελοπόννησο, θα ακούσουμε καταπληκτική rock, rock’ n roll, jazz, fusion & funk μουσική από τον Τάσο Λακέ, θα δοκιμάσουμε αυθεντικές American bbq, street food γεύσεις από τους Po’ Boys, θα γλυκαθούμε δροσερά από τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης  και θα αποθανατίσουμε όλες τις υπέροχες στιγμές με τη βοήθεια της ομάδας του My Photobooth. !

Οι περιπετειώδεις αλλά και οι λιγότερο τολμηροί θα έχουν την ευκαιρία να ακονίσουν τη γεύση τους και να συνδυάσουν τις νοστιμιές των Po’ Boys με τα κρασιά της Στροφιλιάς στο διαγωνισμό food and wine pairing «Βρες το ταίρι» ή να διακριθούν με την πιο διάσημη φωτογραφία της βραδιάς στο διαγωνισμό «Most popular Strofilia Summer Party Photo» κερδίζοντας μοναδικά οινικά δώρα.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ!

Είσοδος Ελεύθερη

Σημείωση: η γευσιγνωσία των κρασιών διαρκεί από τις 7 μ.μ έως τις 10 μ.μ. και η κατανάλωση των προϊόντων Po’ Boys & Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης αφορά αγορά τους σε ειδικές τιμές.

Λίγα λόγια για τη Στροφιλιά

Έχοντας στη διάθεσή της περισσότερα από 500 στρέμματα ιδιόκτητων, ενοικιαζόμενων και συνεργαζόμενων αμπελώνων στην Πελοπόννησο και στην Αττική, και με οινοποιεία στην Ανάβυσσο και στη Νεμέα, η Στροφιλιά συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο δυναμικές και εξωστρεφείς ελληνικές οινοπαραγωγικές εταιρίες.

Η Στροφιλιά ιδρύθηκε το 1980 από τον Γιάννη Μαλτέζο και τον Αχιλλέα Λαμψίδη, φτιάχνοντας έτσι μια από τις πιο γοητευτικές ιστορίες της νέας εποχής του ποιοτικού Ελληνικού κρασιού. Οι δύο φίλοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια σειρά ποιοτικών κρασιών από ελληνικές και διεθνείς ποικιλίες θέλοντας κυρίως να ικανοποιήσουν τις δικές τους εσωτερικές αναζητήσεις. Το 1985 ίδρυσαν στο κέντρο της Αθήνας το πρώτο wine bar στην Ελλάδα, δείχνοντας έμπρακτα πως είναι περίπου 25 χρόνια μπροστά από την εποχή τους. Η επιτυχία ήταν και εξακολουθεί να είναι καταιγιστική, με την επόμενη γενιά να παίρνει σιγά σιγά τα ηνία και να πηγαίνει το παιχνίδι στην επόμενη πίστα.

Οινοποιείο ΣΤΡΟΦΙΛΙΑ, 

Θέση Πατητήρια, Ανάβυσσος  (οδός Χαλκιδικής, στο δρόμο προς την Κερατέα)
Τηλ. για πληροφορίες : 22910 41650 και 6944052851