Παράγκα Sparkling

Μετά το πολύ δημοφιλές ροζέ αφρώδες ακακίες από Ξινόμαυρο, το Κτήμα Κυρ Γιάννη επανέρχεται με ένα νέο λευκό αφρώδες κρασί, το Παράγκα Sparkling, που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες.

paranga sparklingΣτο στυλ, θυμίζει πολύ τα Ιταλικά Prosecco, είναι δηλαδή ελαφρύ και αρωματικό, με μία απαλή γλυκύτητα που ενθουσιάζει. Για την παραγωγή του χρησιμοποιείται η μέθοδος της δεξαμενής, που σημαίνει ότι η δεύτερη ζύμωση που δίνει τον αφρισμό λαμβάνει χώρα σε κλειστεί δεξαμενή.

Ξινόμαυρο, Μοσχάτο και Chardonnay από την περιοχή του Αμύνταιου, συνδυάζονται όμορφα και δίνουν ένα φρουτώδες αφρώδες κρασί, με αρώματα που θυμίζουν αχλάδι, βερίκοκο και ροδάκινο, με ευχάριστες νότες λουλουδιών που φέρνουν την άνοιξη στο ποτήρι μας. Στο στόμα είναι ευγενικό, με 11,8 % αλκοόλ και γεμάτο φρεσκάδα, έτοιμο να μας ξεδιψάσει όλες τις ώρες της ημέρας.

Πιείτε το σαν απεριτίφ, γιορτάζοντας, με ζέστη ή κρύο, με φρούτα ή με φαγητό. Συνδυάστε το με θαλασσινά, φρέσκες σαλάτες, κρύα ελαφριά μεζεδάκια και φρέσκα τυριά.

Η προτεινόμενη τιμή λιανική είναι 9,0 €, με την σχέση τιμής ποιότητας να είναι εξαιρετική και να το καθιστά το ιδανικό αφρώδες για την καθημερινή μας απόλαυση και όχι μόνο.