Επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις

.

Bill Gates:

If I was down to my last dollar I would spent it on public relations!

Θέλετε να διευρύνετε την προσοχή και την αναγωρισιμότητα του ‘brand’ σας? Προβάλλετε τις ιστορίες και τα κρασιά σας στα μέσα ενημέρωσης! Η σωστή παρουσίαση και δημοσίευση των πληροφοριών της επιχείρησης σας, μέσα από τα κανάλια των media, αποτελούν προτεραιότητα και εγγυώνται προβολή και αναγνωσιμότητα. Οι επιτυχημένες δημόσιες σχέσεις δημιουργούν συμπεριφορές και αλλάζουν απόψεις!

Πείτε την ιστορία σας

Διαδόστε τα νέα σας

Πείστε

Χτίστε σχέσεις

Κερδίστε εμπιστοσύνη

Digital Pr

Όσο ισχυρότερη είναι η παρουσία σας στο ψηφιακό αποτύπωμα, τόσο περισσότερα άτομα θα γνωρίζουν το brand σας. Δημιουργούμε digital στρατηγικές σε συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες, που απευθύνονται στον διαδικτυακό τύπο, στα blogs, στους influencers, στα social media και στο εμπόριο. Προσεγγίζουμε ευρύ κοινό μέσα από τον ψηφιακό κόσμο, χτίζοντας σχέσεις με ανθρώπους και μέσα κλειδιά.

Οργάνωση εκδηλώσεων & Δημοσιογραφικών ταξιδιών (press trips)

Διοργανώνουμε ειδικές εκδηλώσεις και press trips για δημοσιογράφους, influencers, wine experts και αγοραστές διαμορφωμένα στις ανάγκες της επιχείρησης σας. Δείτε περισσότερα .

Δελτία Τύπου

Τα Δελτία Τύπου έχουν στρατηγικό ρόλο σε μια καμπάνια marketing. Δημιουργούμε και αποστέλλουμε στα μέσα επαγγελματικά γραμμένα και μορφοποιημένα δελτία τύπου που περιλαμβάνουν media kits. Δελτία τύπου που δημιουργούν εμπιστοσύνη γύρω από το brand σας.

Συνεντεύξεις Τύπου

Έχετε μία σημαντική είδηση να επικοινωνήσετε? Οι συνεντεύξεις τύπου αποτελούν σημαντικό εργαλείο για τη μετάδοση του μηνύματος σας στο ευρύ κοινό. Διοργανώνουμε διαδραστικές συνεντεύξεις τύπου με προσκεκλημένους σημαντικούς παράγοντες του τύπου και την αγοράς.