1ο Athens Wine & Art Festival

Tο 1ο Athens Wine & Art Festival είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών, στην αίθουσα Νίκος Κεσσανλής, Πειραιώς 256 στις 28 – 29 Σεπτεμβρίου.

Σάββατο 28 & Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου
11:00 – 13:00 μόνο για επαγγελματίες με επίδειξη κάρτας /  13:00 – 19:00 για το κοινό
Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι δωρεάν. Για συμμετοχή στη δοκιμή και το συλλεκτικό ποτήρι της έκθεσης το κόστος είναι 5€, μέρος των οποίων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Λύρειου Ορφανοτροφείου που καταστράφηκε στο Μάτι, μέσω της Μ.Κ.Ο Δεσμός.

Το Κρασί
Boutique Οινοποιεία μικρού και μεσαίου μεγέθους – κάποια εμφανίζονται για πρώτη φορά σε έκθεση – από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, θα σας περιμένουν για να τα γνωρίσετε και να δοκιμάσετε εξαιρετικά κρασιά τους σε ένα πρωτοποριακό περιβάλλον τέχνης.

Η Τέχνη
Σε συνεργασία με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών, στο πλαίσιο του 1st Athens Wine & Art Festival, θα πραγματοποιηθεί Retrospective Έκθεση με επιλεγμένα έργα από το αρχείο της ΑΣΚΤ, από τις δεκαετίες 80 & 90.

Παράλληλες Εκδηλώσεις
DJ sets, θεατρικά δρώμενα, εκπαιδευτικά σεμινάρια και προβολές βραβευμένων οινικών ντοκιμαντέρ θα πλαισιώνουν όλες τις ώρες του φεστιβάλ.

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, Η θεατρική ομάδα “Άπλετοι Κήποι” και το ” Εργαστήρι Έκφρασης και Επικοινωνίας” παρουσιάζουν ένα Happening – Πολυδιάστατη Δράση, μεταξύ Μύθου και Πραγματικότητας. Το μουσικό σύνολο Ευτέρπη τους συνοδεύει με την πρωτότυπη δουλειά του, βασισμένη σε αρχαϊκούς αυλούς. Ένα ομαδικό σκηνικό παιχνίδι που συναντά την διονυσιακή ιδέα.

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 19:00, το φεστιβάλ θα κλείσει με ένα μεγάλο μουσικό event με τους ξεσηκωτικούς Sugah Spank & the Swing Shoes.

Για Τα Παιδιά
Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα υπάρχει δωρεάν δημιουργική ενασχόληση παιδιών από την ομάδα stART, σπουδαστές του Εργαστηρίου Παιδαγωγικής Θεάτρου του ” Θεάτρου της Ημέρας” και τους “Μικρούς Γεωργούς στην πόλη” καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Για αγορές
Μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας που υποστηρίζεται από το botilia.gr θα μπορείτε να αγοράσετε σε ειδικές τιμές τα αγαπημένα σας κρασιά από όλα τα οινοποιεία που συμμετέχουν στην έκθεση.