Επαγγελματικά ή προσωπικά ταξίδια

.

Δημιουργήστε μία αξέχαστη εμπειρία!

Τα οινικά ταξίδια είναι η κατάλληλη ευκαίρεια για μια εταιρεία να μοιραστεί τις αξίες της και την φιλοσοφία της στον τύπο, στους παράγοντες της αγοράς και στο ευρύτερο κοινό. Η αυθεντικότητα και η ποιότητα της εμπειρίας θα κάνουν την διαφορά. Οι Winetuned, έχοντας την εμπειρία επιτυχημένων wine experts trips με Έλληνες αλλά και ξένους επισκέπτες, αναλαμβάνουμε να διοργανώσουμεμ με δημιουργικότητα και επαγγελματισμό, ένα συναρπαστικό press trip – wine expert strip, εστιασμένο στις δικές σας ανάγκες που θα μείνει αξέχαστο σε όλους και θα μεταφέρει την προσπάθεια σας σε ένα ευρύ κοινό.

Φιλοξενήστε

Δείξτε την προσπάθεια σας

Bringing to life

Χτίστε σχέσεις

Εντυπωσιάστε

Press trips & Wine experts trips

Οι δημοσιογράφοι, οι wine experts όπως οι οινοχόοι αλλά και οι έμποροι κρασιού, είναι αυτοί με τους οποίους επιθυμούμε να χτίσουμε μια εποικοδομητική και μακροχρόνια σχέση.  Η φιλοξενία τους αλλά και η ευχαρίστηση τους αποτελεί πρόκληση καθώς καλούμαστε να μοιραστούμε μαζί τους αλλά και να τους μεταδώσουμε την ποιότητα και το πάθος για τη δουλειά μας.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει:

– Λίστα προσκεκλημένων από διαφορετικά κανάλια επικοινωνίας (δημοσιογράφους, bloggers, influencers) και παράγοντες της αγοράς (οινοχόους, εστιάτορες, καβίστες, αγοραστές).

– Σχεδιασμός και αποστολή πρόσκλησης

– Σχεδιασμός αναλυτικού προγράμματος μιας ή περισσότερων ημερών (μεταφορά, διαμονή, γεύματα, επισκέψεις, δοκιμές και ξεναγήσεις πάντα σε συνεννόηση με την επιχείρηση, τις ανάγκες της και την τοπική ομορφιά και κουλτούρα)

– Σχεδιασμός tasting mat, tasting notes και ενημερωτικού υλικού.

– Media kit υλικό

– Αποστολή Δελτίου Τύπου

Personal Wine trips

Wine experts

Οι ειδικοί και οι επαγγελματίες του κρασιού που θέλετε να επισκεφτείτε και να ανακαλύψετε τις αμπελουργικές περιοχές, τις ποικιλίες και τις δυνατότητες του Ελληνικού κρασιού, δεν έχετε παρά να μας στείλετε ένα mail!

Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας μπορούμε να σας διοργανώσουμε ένα ολοκληρωμένο ταξίδι προσαρμοσμένο ακριβώς σε αυτό που θέλετε!

Wine lovers

Για όλους εσάς που είτε ζείτε την Ελλάδα, είτε έχετε επιλέξει να επισκεφτείτε τη χώρα μας, αγαπάτε το κρασί και επιθυμείτε να ανακαλύψετε τον οινικό της πλούτο και να γευτείτε τα οινικά της διαμάντια, δεν έχετε παρά να μας εμπιστευτείτε να σας συμβουλέψουμε!

Έχοντας επισκεφτεί τις περισσότερες αμπελουργικές ζώνες με τα οινοποιεία τους, έχοντας δοκιμάσει και γευτεί τον χυμό του σταφυλιού, είμαστε οι κατάλληλοι άνθρωποι να σας διοργανώσουμε ή να σας συμβουλέψουμε για ένα αξέχαστο οινικό ταξίδι!

Μην ξεχάσετε να μας ζητήσετε tips για γαστρονομικούς συνδυασμούς και απολαύσεις!

 

Δελτία Τύπου

Δημιουργούμε και αποστέλλουμε στα μέσα επαγγελματικά γραμμένα και μορφοποιημένα δελτία τύπου που περιλαμβάνουν media kits.

Συνεντεύξεις Τύπου

Διοργανώνουμε συνεντεύξεις τύπου με προσκεκλημένους κλειδιά