Απλά… vodka …. ή fashion on the rocks με Roberto Cavalli vodka??

Αφιερωμένο σε όλους όσους γνωρίζουν μόνο την fashion εικόνα του Roberto Cavalli…

Ήταν πριν από μερικά χρόνια που ο Roberto Cavalli αποφάσισε να παράγει την πρώτη ultra premium vodka στο Πιεμόντε της Ιταλίας. Το μπουκάλι είναι custom made από τον ίδιο και το φίδι που αγκαλιάζει τόσο «αθώα» το μπουκάλι αντικατοπτρίζει το σύμβολο της μόδας του.

Είχαμε την τύχη, στο επιτυχημένο party που ακολούθησε στο Island, μετά την επίσημη παρουσίαση και γευστική δοκιμή των προϊόντων Cavalli στo ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, να δοκιμάσουμε, εκτός από την ‘κλασσική’, δυο ακόμη εξαιρετικές βότκες του Roberto Cavalli, αρωματισμένες με πορτοκάλι και… όσο περίεργο και αν σας ακούγεται, με δεντρολίβανο!

Επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει!

roberto cavalliVodka Roberto Cavalli Λαμπερή με εντυπωσιακό άρωμα εσπεριδοειδών, μανταρίνι, lime και ginger. Γεμάτο στόμα, κρεμώδης χαρακτήρας με κυρίαρχα τα λευκά λουλούδια. Απολαύστε τη παγωμένη!

Vodka Roberto Cavalli Orange Λαμπερή σε εντυπωσιακό μπουκάλι του οποίου ο πάτος χρωματίζεται πορτοκαλί! Εκρηκτικό άρωμα φλούδας πορτοκαλιού και μανταρινιού! Ζεστό στόμα με εντυπωσιακή φρουτώδη επίγευση!

Vodka Roberto Cavalli Rosemary Λαμπερή σε εντυπωσιακό μπουκάλι του οποίου ο πάτος χρωματίζεται πράσινος! Παιχνιδιάρικο «πράσινο» άρωμα που σε οδηγεί σε ένα θερμό στόμα όπου το δεντρολίβανο είναι πλέον ευδιάκριτο!Ιδιαίτερο, για τους λάτρεις της βότκας και των καινοτόμων λευκών αποσταγμάτων.

Φέτος το καλοκαίρι, αναζητήστε το Roberto Cavalli Coctail ή φτιάξτε το μόνοι σας ως εξής:

8cl Cavalli Vodka (καλά παγωμένη)
2 cl χυμό λεμονιού
4cl Triple Sec (η οποιοδήποτε άλλο λικέρ πορτοκαλιού)
2cl υγρή ζάχαρης

Ανακινείστε στο shaker όλα τα υλικά μαζί, σερβίρετε σε ποτήρι καλά παγωμένο τύπου cocktail , του οποίου τις άκρες έχετε καλύψει ελαφρώς με αλάτι!