3ο ATHENS WINE & ART FESTIVAL

To 3o ATHENS WINE & ART FESTIVAL είναι γεγονός! Το μεγαλύτερο φεστιβάλ κρασιού και τέχνης στην Ελλάδα, επιστρέφει ανανεωμένο στις 21 & 22 Οκτωβρίου στον μοναδικό χώρο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών στην Αθήνα, με ακόμη περισσότερα οινοποιεία και μια έκθεση τέχνης από τη σπάνια συλλογή της ΑΣΚΤ.

Περισσότερα από 80 επιλεγμένα, boutique οινοποιεία από κάθε άκρη της Ελλάδας θα είναι εκεί για να τα γνωρίσουμε και να δοκιμάσουμε κάποια από τα 500 κρασιά που θα προσφέρουν. Πολλά από τα οινοποιεία είναι πρωτοεμφανιζόμενα, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά τη δουλειά τους και τις δημιουργίες τους στο οινόφιλο κοινό.

Στα πλαίσια του 3ου Athens Wine & Art Festival, σε συνεργασία με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί Έκθεση Τέχνης με επιλεγμένα, σπάνια έργα από τη συλλογή της σχολής, υπό την επιμέλεια του κου Μανόλη Καρτεράκη, ιστορικού Τέχνης και επιμελητή της συλλογής της ΑΣΚΤ.

Το φεστιβάλ πλαισιώνεται από παράλληλες καλλιτεχνικές δράσεις που περιλαμβάνουν DJ sets, θεατρικά δρώμενα, εκπαιδευτικά σεμινάρια και δημιουργικά εργαστήρια, ενώ παιδικές δραστηριότητες θα κρατούν συντροφιά στους μικρούς μας φίλους.

Περισσότερες πληροφορίες στο website του φεστιβάλ: www.wineandartfestival.gr

Τοποθεσία:

Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών, αίθουσα Νίκος Κεσσανλής

Πειραιώς 256, Αθήνα

Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας

Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Οκτωβρίου

11:00 – 13:00 μόνο για επαγγελματίες

13:00 – 20:00 για το κοινό