Τα Cellier εγκαινιάζουν δύο νέα καταστήματα

Με δυο νέα καταστήματα εμπλουτίζεται η αλυσίδα καταστημάτων Cellier. Η πιο ιστορική κάβα των Αθηνών έρχεται πιο κοντά μας με ένα νέο κατάστημα επί της Λεωφόρου Συγγρού 96 στην περιοχή ΦΙΞ και με ένα ακόμα κατάστημα επί της Λ. Κηφισίας 144 στο Μαρούσι.

Με σύγχρονο σχεδιασμό που συνδυάζει τις κλασικές αξίες των Cellier με το σήμερα, φιλοξενούν πάνω από 2.500 ετικέτες του ελληνικού και του παγκόσμιου αμπελώνα, premium spirits, delicatessen και πρωτότυπες συνθέσεις δώρων.

Στα ράφια των Cellier o επισκέπτης μπορεί να βρει από το δημοφιλές Beaujolais Nouveau μέχρι και σπάνιες, συλλεκτικές χρονιές μεγάλων κρασιών, κορυφαίες σαμπάνιες, μεγάλη συλλογή magnum φιαλών, vegan προιόντα, βιοδυναμικής καλλιέργειας κρασιά ακόμα και «κρασιά» και «αποστάγματα» χωρίς αλκοόλ!

Η ομάδα των Cellier μας περιμένει από την Παρασκευή 9/12 έως και την Κυριακή 11/12 για να γιορτάσουμε μαζί τα εγκαίνια των νέων καταστημάτων και μας προσφέρει δώρο μια φιάλη κρασί για αγορές άνω των 20 ευρώ. Μάλιστα 30 τυχεροί θα λάβουν ως δώρο μια φιάλη από την private collection ΓΕΝΚΑ1877!

Τα νέα καταστήματα Cellier εντάσσονται στο πλαίσιο της υλοποίησης του πενταετούς στρατηγικού σχεδιασμού ανάπτυξης της ΓΕΝΚΑ1877, και επιβεβαιώνουν ότι η ΓΕΝΚΑ1877 και τα καταστήματά της, Cellier, αποτελούν συνώνυμο της πρωτοπορίας στο fine drinking και εν γένει στο εμπόριο.